Datoplan & webinar indhold

dhb_datoplan

Program for hold 24/25


Modul 1:
27. august 2024 kl. 9-12 - online
Velkomst og lovgivning. 

Det er her, du bliver klædt på til at forstå, hvad du kan og må, når du som ansat eller ejer af en helsekostbutik sælger bl.a. kosttilskud. Det er en lovgivning, der meget er styret af de anprisninger, man fra dansk og EU's side har besluttet er ok på kosttilskud, naturlægemidler og homøopati.

Modul 2:
3. september 2024 - 10-17.30 (checkin fra 9.30) fysisk fremmøde på Severin Kursuscenter, Middelfart

Leverandørseminar. 

Glæd dig til, at vi møder hinanden og glæd dig til at møde nogle af leverandørerne, der så gerne vil levere viden om deres produkter.

Modul 3:
24. september 2024 kl. 9-12 - online 

Vitaminer, mineraler, sporstoffer og fordøjelse. 

Her tager vi fat i det enorme emne, vitaminer, mineraler, sporstoffer og kobler det sammen med, hvad der egentlig bliver optaget, og hvor de mange næringsstoffer gerne skulle lande, nemlig ude i alle celler, men også i specialiserede områder. Hvad ved vi, hvad ved vi ikke, og hvordan kan I bedst rådgive i butikken.


Modul 4:
22. oktober 2024 kl. 9-12 - online

Urter.

Nu kommer du hele vejen rundt om et væld af droger men især i produktionsmetoder, så du kan skelne mellem de forskellige urteprodukter. Nogle gange er det en kop urtete, der kan virke beroligende, andre gange skal der tinkturer, ekstrakter og tørekstrakter til. Og hvad er forskellen? Det bliver I klædt på til at forstå, så I kan rådgive bedst muligt.

Modul 5:
5. november 2024 - 10-17.30 (checkin fra 9.30) - fysisk fremmøde på Severin Kursuscenter, Middelfart

Leverandørseminar.

Igen en dag fyldt med foredragsholdere, der gerne vil give jer en helt ny viden eller pudser gammel viden af, vi får kigget på postulaterne om produkterne, og der vil også være lidt forskning undervejs.

Modul 6:
26. november 2024 kl. 9-12 - online

Fedtsyrer. 

Her skal I på forhånd have set Rikke Agersteds flotte oplæg om fedtsyrer, I skal sende fem spørgsmål ind 14 dage før undervisningen, og de danner så rammen om selve webinaret, hvor I vil få svar på det meste – eller måske mangler der svar, for det er ikke alt, man ved om fedtsyrernes evne til at påvirke kroppen.

Modul 7:
21. januar 2025 kl. 9-12 - online

Homøopati - hvad er det egentlig?
Der findes mange former for homøopati, de vil blive gennemgået og der vil blive kigget på homøopati på udvalgte produkter, hvor der er god forskning bag.

Modul 8:
18. februar 2025 kl. 9-12 - online

Immunforsvar, nervesystem og hormonsystem, del 1.

Afhængig af hvordan man tæller, har vi 10-12 organsystemer, og de arbejder uophørligt sammen i at forsøge at holde kroppen på ret kurs. Vi går så grundigt igennem organsystemerne, som man nu kan nå på tre timer, og ja, det kan man jo ikke, og derfor fortsætter vi på Modul 10 med at komme endnu længere ned i de mange virkeområder. Hvor er der nogle håndtag, vi kan skrue på, hvor kan vi intet stille op med naturlige metoder?

Modul 9:
4. marts 2025 - 10-17.30 (checkin fra 9.30) - fysisk fremmøde på Severin Kursuscenter, Middelfart

Leverandørseminar

Solen er forhåbentlig fremme over Danmark efter måske en lang vinter, og sammen med solen dukker producenter eller formidlere af sundhed op i Middelfart for at klæde os alle sammen på i sundhedens tjeneste.

Modul 10: 
18. marts 2025 kl. 9-12 - online

Immunforsvar, nervesystem og hormonsystem, del 2.

Vi fortsætter vores gennemgang af de tre organsystemer, kigger på relevante kosttilskud, hvad I kan, hvad terapeuter kan og hvad er egentlig forskellen? På det her tidspunkt i uddannelsen har din butik forhåbentlig allerede skabt et godt netværk og samarbejde med lokale behandlere, der sammen med jer kan støtte jeres kunder i deres processer.

Modul 11:
29. april 2025 kl. 9-12 - online

Luftveje, urinveje og kredsløb. 

Umiddelbart tror man måske ikke, der er den store sammenhæng mellem så forskellige organsystemer, men der er masser blandt slimhinderne i luftveje og blære, der ligner hinanden i deres opbygning, og så har vi det det allestedsnærværende kredsløb, der skal hjælpe med transporten af alle næringsstoffer, have meget glatte vægge, så de let kan passere, og i det hele taget være med til at skabe fuld bevægelighed i kroppen. Vi går også tæt på udvekslingen af diverse stoffer og gasser mellem blodkar og fx muskelvægge, vi går også ned og bliver meget klogere på immunforsvaret i de specifikke organer.

 

Modul 12:
13. maj 2025 kl. 9-12 - online

Hud og sanser.

Som i næsten alle andre verdensdele har vi fokus på vores ydre, og det kan der såmænd også være gode sundhedsmæssige fordele ved. For huden kan ofte være et spejl af, hvad der foregår inde i kroppen. Vi får kigget på de mange metoder til at påvirke huden både inde-og udefra, og vi går videre til de øvrige sanser, der er så vigtige for os hele livet: synet, smags-og lugtesansen og vi kigger på, hvordan de alle er vigtige pejlinger på, hvordan vores nervesystem, immunforsvar og hormonsystem har det.


Modul 13: 
27. maj 2025 - 10-17.30 (checkin fra 9.30) - fysisk fremmøde på Severin Kursuscenter, Middelfart

Leverandørseminar.

Nu er det sommer, og selvom der ingen solgaranti er i Danmark, så garanterer vi nogle dejlige timer med udsigt til Lillebæltsbroen og med udsigt til endnu flere foredrag fra producenter og foredragsholdere.  Det er såmænd også vores sidste dag sammen, og det vil vi da fejre, inden vi drager ud i det danske sommerland for at skabe sundhed og glæde i butikkerne.

Modul 14:
17. juni 2025 kl. 9-12  - online
Eksamen.

Der er intet at frygte ved eksamen, det ved du nu, hvor du har været flittig deltager på webinarerne og hvor vi med garanti har gennemgået eksamensmetoden op til flere gange. Flere gange, fordi du selvfølgelig spørger undervejs og flere gange, fordi vi anerkender at alle som regel er lidt nervøse, blot de hører ordet.

Det behøver du ikke at være. Hvis du har deltaget aktivt undervejs og har styr på de slides, du får udleveret via Simplero, kan du også bestå. Så på forhånd tillykke til dig, der har valgt at være dedikeret i undervisningen om den er online eller fysisk i Middelfart.
dhblogo_browser-1

Kontakt:
E-mail: mail@d-h-b.dk
Telefon: 74 48 68 02